Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister

Juristjour - Börjessons Familjejuridiska Byrå

Juristjour | Börjessons Familjejuridiska Byrå i Lysekil

Börjessons Familjejuridiska Byrå är en av totalt 3 jurister eller juristjourer i Lysekil. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Lysekil i Västra Götalands län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Lysekil kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Börjessons Familjejuridiska Byrå om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Börjessons Familjejuridiska Byrå om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Börjessons Familjejuridiska Byrå

Kungsgatan 12A

453 33 Lysekil