Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Wistrand Advokatbyrå Göteborg HB

Juristjour | Wistrand Advokatbyrå Göteborg HB i Göteborg

Wistrand Advokatbyrå Göteborg HB är en av totalt 98 jurister eller juristjourer i Göteborg. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Göteborg i Västra Götalands län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Göteborg kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Wistrand Advokatbyrå Göteborg HB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Wistrand Advokatbyrå Göteborg HB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Wistrand Advokatbyrå Göteborg HB

Lilla Bommen 1

411 04 Göteborg

031-771 21 00