Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Waldenberg Melin Advokatbyrå AB

Juristjour | Waldenberg Melin Advokatbyrå AB i Göteborg

Waldenberg Melin Advokatbyrå AB är en av totalt 98 jurister eller juristjourer i Göteborg. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Göteborg i Västra Götalands län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Göteborg kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Waldenberg Melin Advokatbyrå AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Waldenberg Melin Advokatbyrå AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Waldenberg Melin Advokatbyrå AB

Götabergsgatan 20

411 34 Göteborg

031-780 07 90