Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Advokatgruppen Salmi & Karlsson AB

Juristjour | Advokatgruppen Salmi & Karlsson AB i Göteborg

Advokatgruppen Salmi & Karlsson AB är en av totalt 98 jurister eller juristjourer i Göteborg. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Göteborg i Västra Götalands län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Göteborg kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Advokatgruppen Salmi & Karlsson AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Advokatgruppen Salmi & Karlsson AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Advokatgruppen Salmi & Karlsson AB

Första Långgatan 20

413 28 Göteborg

031-300 05 50