ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Juridiska Föreningen i Uppsala - Hjälp med juridik hos en juristjour?
Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Juridiska Föreningen i Uppsala

Juristjour | Juridiska Föreningen i Uppsala i Uppsala

Juridiska Föreningen i Uppsala är en av totalt 28 jurister eller juristjourer i Uppsala. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Uppsala i Uppsala län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Uppsala kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Juridiska Föreningen i Uppsala om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Juridiska Föreningen i Uppsala om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Juridiska Föreningen i Uppsala

Övre Slottsgatan 3

753 10 Uppsala

018-71 01 60