Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister

Juristjour - Berglund & Dhenessy Ekonomi Juridiska AB

Juristjour | Berglund & Dhenessy Ekonomi Juridiska AB i Upplands Väsby

Berglund & Dhenessy Ekonomi Juridiska AB är en av totalt 4 jurister eller juristjourer i Upplands Väsby. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Upplands Väsby i Stockholms län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Upplands Väsby kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Berglund & Dhenessy Ekonomi Juridiska AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Berglund & Dhenessy Ekonomi Juridiska AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Berglund & Dhenessy Ekonomi Juridiska AB

Rosendalsvägen 2

194 63 Upplands Väsby