ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Öhman & Partners Ekonomi & Juridik AB - Hjälp med juridik hos en juristjour?
Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Öhman & Partners Ekonomi & Juridik AB

Juristjour | Öhman & Partners Ekonomi & Juridik AB i Stockholm

Öhman & Partners Ekonomi & Juridik AB är en av totalt 309 jurister eller juristjourer i Stockholm. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Stockholm i Stockholms län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Stockholm kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Öhman & Partners Ekonomi & Juridik AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Öhman & Partners Ekonomi & Juridik AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Öhman & Partners Ekonomi & Juridik AB

Nordenflychtsvägen 66

112 51 Stockholm

08-738 05 85