Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister











Juristjour - Iseskogs Juridiska Konsultbyrå AB

Juristjour | Iseskogs Juridiska Konsultbyrå AB i Stockholm

Iseskogs Juridiska Konsultbyrå AB är en av totalt 309 jurister eller juristjourer i Stockholm. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Stockholm i Stockholms län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Stockholm kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Iseskogs Juridiska Konsultbyrå AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.




Bäst är att kontakta Iseskogs Juridiska Konsultbyrå AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Iseskogs Juridiska Konsultbyrå AB

Holländargatan 27

113 59 Stockholm

08-611 11 19