ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kjellander Konsult och Förvaltning AB - Hjälp med juridik hos en juristjour?
Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Kjellander Konsult och Förvaltning AB

Juristjour | Kjellander Konsult och Förvaltning AB i Saltsjöbaden

Kjellander Konsult och Förvaltning AB är en av totalt 4 jurister eller juristjourer i Saltsjöbaden. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Saltsjöbaden i Stockholms län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Saltsjöbaden kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Kjellander Konsult och Förvaltning AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Kjellander Konsult och Förvaltning AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Kjellander Konsult och Förvaltning AB

Kaptensbacken 14

133 34 Saltsjöbaden

08-717 06 15