Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister

Juristjour - Leif G. Eriksson Juristkonsult AB

Juristjour | Leif G. Eriksson Juristkonsult AB i Ekerö

Leif G. Eriksson Juristkonsult AB är en av totalt 4 jurister eller juristjourer i Ekerö. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Ekerö i Stockholms län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Ekerö kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Leif G. Eriksson Juristkonsult AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Leif G. Eriksson Juristkonsult AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Leif G. Eriksson Juristkonsult AB

Utsiktsvägen 6

178 51 Ekerö