Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister

Juristjour - Jura, Institutet för juridiska studier AB

Juristjour | Jura, Institutet för juridiska studier AB i Bro

Jura, Institutet för juridiska studier AB är en av totalt 2 jurister eller juristjourer i Bro. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Bro i Stockholms län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Bro kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Jura, Institutet för juridiska studier AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Jura, Institutet för juridiska studier AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Jura, Institutet för juridiska studier AB

Håtuna Prästgård

197 92 Bro