Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Bandhagens Bokförings-, Revisions- & Affärsjuridiska Byrå HB

Juristjour | Bandhagens Bokförings-, Revisions- & Affärsjuridiska Byrå HB i Bandhagen

Bandhagens Bokförings-, Revisions- & Affärsjuridiska Byrå HB är en av totalt 3 jurister eller juristjourer i Bandhagen. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Bandhagen i Stockholms län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Bandhagen kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Bandhagens Bokförings-, Revisions- & Affärsjuridiska Byrå HB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Bandhagens Bokförings-, Revisions- & Affärsjuridiska Byrå HB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Bandhagens Bokförings-, Revisions- & Affärsjuridiska Byrå HB

Bandhagsplan 9

124 32 Bandhagen

08-86 34 00