Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister











Juristjour - Malmö Juridiska Rådgivningsbyrå

Juristjour | Malmö Juridiska Rådgivningsbyrå i Malmö

Malmö Juridiska Rådgivningsbyrå är en av totalt 65 jurister eller juristjourer i Malmö. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Malmö i Skåne län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Malmö kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Malmö Juridiska Rådgivningsbyrå om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.




Bäst är att kontakta Malmö Juridiska Rådgivningsbyrå om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Malmö Juridiska Rådgivningsbyrå

Lilla Torg 1

211 34 Malmö

070-598 44 41