Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister

Juristjour - Celander-Jörgensen Juridiska Byrå

Juristjour | Celander-Jörgensen Juridiska Byrå i Malmö

Celander-Jörgensen Juridiska Byrå är en av totalt 65 jurister eller juristjourer i Malmö. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Malmö i Skåne län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Malmö kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Celander-Jörgensen Juridiska Byrå om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Celander-Jörgensen Juridiska Byrå om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Celander-Jörgensen Juridiska Byrå

Baltzarsgatan 26

211 36 Malmö