ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Advokatfirman Lindmark Welinder - Hjälp med juridik hos en juristjour?
Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Advokatfirman Lindmark Welinder

Juristjour | Advokatfirman Lindmark Welinder i Lund

Advokatfirman Lindmark Welinder är en av totalt 13 jurister eller juristjourer i Lund. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Lund i Skåne län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Lund kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Advokatfirman Lindmark Welinder om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Advokatfirman Lindmark Welinder om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Advokatfirman Lindmark Welinder

Kungsgatan 2C

223 50 Lund

046-15 10 00