Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Personskadejuridik Ottervik & Partner

Juristjour | Personskadejuridik Ottervik & Partner i Limhamn

Personskadejuridik Ottervik & Partner är en av totalt 6 jurister eller juristjourer i Limhamn. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Limhamn i Skåne län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Limhamn kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Personskadejuridik Ottervik & Partner om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Personskadejuridik Ottervik & Partner om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Personskadejuridik Ottervik & Partner

Tegnérgatan 53

216 14 Limhamn

040-36 34 72