Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Hans Stöckel Fastighetsjuridik AB

Juristjour | Hans Stöckel Fastighetsjuridik AB i Luleå

Hans Stöckel Fastighetsjuridik AB är en av totalt 13 jurister eller juristjourer i Luleå. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Luleå i Norrbottens län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Luleå kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Hans Stöckel Fastighetsjuridik AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Hans Stöckel Fastighetsjuridik AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Hans Stöckel Fastighetsjuridik AB

Storgatan 11

972 38 Luleå

070-305 99 36