Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister

Juristjour - Jan Laurentius Juridisk Byrå KB

Juristjour | Jan Laurentius Juridisk Byrå KB i Färjestaden

Jan Laurentius Juridisk Byrå KB är en av totalt 2 jurister eller juristjourer i Färjestaden. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Färjestaden i Kalmar län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Färjestaden kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Jan Laurentius Juridisk Byrå KB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Jan Laurentius Juridisk Byrå KB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Jan Laurentius Juridisk Byrå KB

Storgatan 25

386 31 Färjestaden