Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Juristfirma Göran Samuelsson AB

Juristjour | Juristfirma Göran Samuelsson AB i Borgholm

Juristfirma Göran Samuelsson AB är en av totalt 3 jurister eller juristjourer i Borgholm. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Borgholm i Kalmar län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Borgholm kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Juristfirma Göran Samuelsson AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Juristfirma Göran Samuelsson AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Juristfirma Göran Samuelsson AB

Tullgatan 23

387 34 Borgholm

0485-128 66