Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Advokaterna Olofson & Hagen Ekström

Juristjour | Advokaterna Olofson & Hagen Ekström i Östersund

Advokaterna Olofson & Hagen Ekström är en av totalt 9 jurister eller juristjourer i Östersund. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Östersund i Jämtlands län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Östersund kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Advokaterna Olofson & Hagen Ekström om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Advokaterna Olofson & Hagen Ekström om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Advokaterna Olofson & Hagen Ekström

Prästgatan 35-37

831 31 Östersund

063-57 12 40