Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Munter, Juristfirman Jur. Kand. Nils K

Juristjour | Munter, Juristfirman Jur. Kand. Nils K i Mora

Munter, Juristfirman Jur. Kand. Nils K är en av totalt 5 jurister eller juristjourer i Mora. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Mora i Dalarnas län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Mora kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Munter, Juristfirman Jur. Kand. Nils K om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Munter, Juristfirman Jur. Kand. Nils K om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Munter, Juristfirman Jur. Kand. Nils K

Utmelandsvägen 6

792 36 Mora

0250-138 77