ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Adacta Advokatbyrå Blekinge AB - Hjälp med juridik hos en juristjour?
Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och JuristerJuristjour - Adacta Advokatbyrå Blekinge AB

Juristjour | Adacta Advokatbyrå Blekinge AB i Karlskrona

Adacta Advokatbyrå Blekinge AB är en av totalt 5 jurister eller juristjourer i Karlskrona. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Karlskrona i Blekinge län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Karlskrona kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Adacta Advokatbyrå Blekinge AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Adacta Advokatbyrå Blekinge AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Adacta Advokatbyrå Blekinge AB

Östra Köpmansgatan 2B

371 32 Karlskrona

0455-775 50