Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister
Juristjour - Advokatfirman Modern Juridik AB

Juristjour | Advokatfirman Modern Juridik AB i Västerås

Advokatfirman Modern Juridik AB är en av totalt 16 jurister eller juristjourer i Västerås. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Västerås i Västmanlands län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Västerås kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Advokatfirman Modern Juridik AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Advokatfirman Modern Juridik AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Advokatfirman Modern Juridik AB

Stora Gatan 41

722 12 Västerås

021-12 36 26