Juristjour - Fakta och information om Juristjourer och Jurister
Juristjour - Advokatfirman Jenny Eneström AB

Juristjour | Advokatfirman Jenny Eneström AB i Stockholm

Advokatfirman Jenny Eneström AB är en av totalt 309 jurister eller juristjourer i Stockholm. Tillgången till en juristjour varierar och många juristjourer har inte öppet dygnet runt. Dessutom kan kostnaden för att anlita en jurist på en juristjour variera men ofta och därför kan det vara bra att jämföra med andra advokater eller jurister på orter i närheten av Stockholm i Stockholms län.

När du kontaktar någon juristjour är det bra om du tydligt och konkret kan redovisa för ditt dilemma. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika juristbyråer eller advokatfirmor men även vissa kommuner erbjuder gratis juristjour begränsat till 15 minuter. Då det förekommer flera jurister i eller i närheten av Stockholm kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa juristjourer men rekommenderat är att ni först hör efter med Advokatfirman Jenny Eneström AB om de har någon juristjour med kortare möjlighet till konsultation.
Bäst är att kontakta Advokatfirman Jenny Eneström AB om ni behöver hjälp av en jurist eller juristjour på följande sätt:


Advokatfirman Jenny Eneström AB

Kungsholmstorg 16

112 21 Stockholm

08-440 03 70